Laptop notebook of MacBook opladen met een powerbank? Geen probleem!

Je Macbook of Laptop opladen met een powerbank was nog nooit zo makkelijk!

Ben je in het bezit van een laptop of Macbook en vind je het gesleur met een adapterkabel ook zo vervelend? Dan is dit de ideale oplossing voor jou! Met deze laptop powerbank kun je de laptop of Macbook overal en altijd opladen wanneer het jou uitkomt. Via de DC output die 12V, 16V of 20V kan leveren kan je een laptop of Macbook aansluiten om deze op te laden. Voor de Macbook is hier een speciale Magsafe kabel voor geselecteerd. Laad je Macbook of Laptop tot wel 6 keer op met onze 45.000 mAh Laptop Powerbank!Veel meer mogelijkheden
Met de laptop powerbanks van Mobisun is er veel meer mogelijk dan alleen het opladen van je laptop of Macbook. Zo kan je de powerbank ook gebruiken voor het opladen van je smartphone, tablet of videocamera. Met onze 30.000 mAh laptop powerbank is het mogelijk om je smartphone tot wel 7 keer op te laden.  Met de 45.000 mAh laptop powerbank is dit zelfs nog vaker, tot wel 10 keer.

macbook powerbank

De ideale combinatie
Ben je veel onderweg en wil je toch gebruik kunnen maken van je Macbook of laptop? Dan is deze draagbare usb laptop Macbook oplader ideaal te gebruiken. De powerbank dient zelf natuurlijk ook wel eens opgeladen te worden. Dit kan je makkelijk doen middels een stopcontact of een Micro-USB kabel. Maar wat is er nou nog makkelijk dan deze onderweg op te laden met het Mobisun mobiele zonnepaneel. De kracht van de zon zorgt er dan voor dat je Macbook powerbank opgeladen wordt. Het lichtgewicht zonnepaneel is makkelijk mee te dragen en levert meer dan voldoende energie om uw powerbank op te laden.

Grenzeloze mogelijkheden
Voorkom dan je Macbook of laptop uitvalt tijdens een belangrijke meeting of opdracht met deze krachtige laptop powerbanks. De laptop powerbanks van Mobisun zijn nieuw op de markt en bieden u grenzeloze mogelijkheden. Met een Macbook powerbank van Mobisun kunt u overal ter wereld gebruik maken van uw laptop of Macbook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *